mandag den 25. juni 2007

Ahhh cest la vie.. med Coke





Tilbage på motellet efter en dags power shopping i downtown The Dalles. Mor er ved at købe en bil :-) Det er en lille soveby det her. Men damn den er hyggelig. Rigtig kær lille by. Der er ikke to ens huse, det virker som om man bare bygger hvad man har lyst og råd til. Sidder ved poolen og skriver til jer mens ungerne plasker rundt - jeg ku ikke tåle mere.. Vandet er jo mindst 28 'c. Der er grænser for hvorlænge man kan være deri.. Maria har vi smidt af på en af de lokale thai'er.. Ja alle film fordommene er sande. Hair and Nail beauty drives kun af thai'er og der sidder hun nu og bliver nurset og farvelagt til at matche nye sko osv.. Hvordan det er og hvad det koster gir hun nok selv en report om i aften :-)

Bil og benzin forbrug (efter forspørgsel) - Vores bil kører i følge papirene 16 - 22 miles (altså x 1,6 = 25km - 35km). Det ser jo godt ud på papiret men når sandheden skal frem er gennemsnittet nok 20-25 km - PER GALLON. Altså ca. pr 4 liter benzin. :-) Det er 5-6 km på literen ... :-) altså en økonomisk lavt forbrugs bil herovre :-) Stort set en lupo :-) Benzinen koster ca. 3 dollar (uhørt højt herovre) pr gallon = ca. 4 kr pr liter. Såe helt lige gyldigt er det ikke da afstandene er enorme. Det er ca. 0.80 kr pr km.. Lidt vildt. Kiggede på brugte "trucks" som de kalder deres pickups og suv'er (altså 4 hjuls trækkerne) Man kan få en magen til vores chevy fra 05 i super stand og lav 'milage' til lige under 20.000$ altså ca. 100 jern. Inkl plader og levering og alt. Se det er til at leve med. :-)

Sidder forresten lige og nyder en cola mens jeg skriver. En cola classic - samme smag som som den anden classic dåse (ikke noget at skrive hjem om - øhh er det ikk det jeg gør ???) men denne her har en enorm cool værdi - det er en 8 oz dåse. 237 ml. Kan skjules i hånden. Den er for sej.. Grunden til den er lavet i den størrelse er at det er anbefalet servering 8 oz. (ikke meget mere end en mundfuld) men den kommer i hvert fald også med hjem selv om den ikke kommer på top 5 så har den stor stor cool værdi. 0 fedt og kun 100 calorier...........

David

Ingen kommentarer:

Send en kommentar