mandag den 25. juni 2007

Svar på tiltale

hej linse selvfølgelig kan vi tage cocacola med hjem til jer, for dig david har fylt vores tasker med cocacolaer og smit vores legetøj ud. og det er vi kede af. :-( vi er nåde hal vejs til cowboy ranchen og vi gleder os til at blive cowgirls. det motel vi bor på nu er der swimming pool den skal vi i, i eftermiddag. kærelig hilsen titi
p.s det med at david smed vores legetøj ud var bara fjol men vi tager af ligevel cocacolaer med til jer. :-) ;-) <3


(david) Vedr spørgsmål på cola. Nu fornemmer jeg at man fra visse sider prøver at fange udsendte halvdel af 7nine teamet i en lille fælde. Jeg skulle mene at de runde huller i dåserne er uddaterede. De var upraktiske og potientielt farlige... Og ja det er korrekt at coca cola tappes i fredericia. Vidste du som stiller disse spørgsmål forresten at cola i danmark første gang blev indført (produceret på licens) af wiibroe bryggerierne i helsingør i 1959. ? Men bak mig lige op team mate, (forever), på det runde hul. Det så vi jo for mange år siden på de første impoterede dåser ik ?? Ps hvis det bliver ved med at gå sådan med TAMG er der snart råd til en Cakkelak.

Har forresten kigget på hus her i The Dalles.. Fine huse fra 140.000 $ til 300.000 $ og enkelte libhavere til 8-900.000$ . Det er jo flotte standard parceller fra 700.000dk til 1.5 mill for de store. Det er jo cool. og for 1.5 millDK får man sit helt eget fantasi hus med op til 50 acres goldt ørken jord og alt bygget af plywood og pollifyller :-) Folk er forresten helt vildt søde herovre. 'Oh youre going to california (pænt stort sted) so ill give you my number and call me then ill take you to see the..... ' Har flere 'dates' med folk rundt omkring... Tænk lige på hvor svært det er at få en piges nr derhjemme.. de ku lære noget af den her mentalitet. :-) Men anyway skal vi med en børnelæge og hans kone ud og se et eller andet i california om et par uger.. Og vi dissede en ved ikke at ringe oppe i seattle.

Vedr. afstraffelse - jeg har prøvet, som vi jo gør der hjemme, med ledninger og strøm. Og tro mig der er rigelig grund dertil. De både plager af og til Og er tilmed også ulydige 'now and then'. Alle 3. Problemet er som sådan bare at når jeg så bruger ovennævnte metode viser det sig at der er kun 110 volt og næsten ingen spænding på. Så det kilder blot lidt. Suk. Så jeg er snart helt øm i armen af den gammeldags maner.

Og nu skal vi ud og shoppe.. Maria skal ud og rasere byen nu.

FORRESTEN KIG LIGE NEDAF I DE ÆLDRE INDLÆG (fra seattle farvel) DER ER KOMMET BILLEDER IND

3 kommentarer:

  1. puha godt det bare var for sjov det med legetøjet for ellers var i på den også med jeres nye nintedo det ville være syrt når men håber i hygger jer.
    hilsen endu en gang og nok helere ikke den sidste linse!

    SvarSlet
  2. Hej Alle 4.. Det er rigtigt dejligt at kunne følge med på jeres tur og vi glæder os hver dag til at se om der er noget... : )
    Nu vil Mikael altså vide hvor meget den bil kører på literen .... Ud med sproget David... Han vil altså også spare sammen til sådan en når han nu ikke måtte få den som mc..
    ( Hoss boss) Hvad koster en liter benz.... ?
    Ja Ja vi andre vil bare vide om i har det godt men det kan vi jo se på alle de skønne billeder..
    Vi var hos mormor og morfar i går og de så også de billeder vi havde og var meget benovet over at det kan lade sig gøre... Vi skal snart til Petreas fødselsdag og har købt en Farrai 3-hjulet cykel til hende.. men det må i ikke sige til nogen..Kærligste hilsner fra
    Rose, Clara, Mikael og Mormor

    SvarSlet