fredag den 22. juni 2007

POLITIET


Kære dagbog... (david)


En betragtning vedr. politi.. Det er en anden kultur her. Først så er der så meget politi at det er ikke til at fatte. Her er det lokale Seattle police dept. Der er Seattle metropolitan police dept. Der er Washington state troopers. Og så har de en seattle motercykle police gang. Det er dem jeg lige vil henlede opmærksomheden på. Den 'diner' nede på hjørnet vi spiser vores morgenmad på er samle sted for denne bande af motorcykel betjente. De mødes og hygger lige til frokost. Og her til morgen sad en af dem i fuld uniform med hele sin famillie i og spiste morgenmad. Og viste gerne udrustning frem og ungerne legede med hans håndjern osv. Det er en lidt anden stil end vi er vant til derhjemme. Men deres motto er jo også 'to serve and protect'. Udenfor stod så hans cykel. WAUW. Ikke nogen gammel tung hvid BMW. NEJ. Det var en HARLEY DAVIDSON. Pudset og gejlet. Alt skinnede og glimtede. Se det er jo så enhver dansk politi basse ville blive grøn af misundelse :-)


Vedr. cola testen vil vi idag forsøge at kaste os ud i draft (fad) udgaverne og selvfølgelig forsøge at få fat i den største der kan serveres. Parralel import undersøges. Finder vi den ultimative bliver alle kufferter tømt til fordel for colaen.. Og hotdogs vil fremover heller ikke gå ubemærket hen. Til et par læsere der ikke er helt up to date følger her ranglisten af cola på opfordring. (7-9 ret mig hvis jeg skulle lave en fejl)

1. Dansk 25cl. glas flaske

2. Tysk 33cl. dåse

3. Amerikansk 591ml/20oz plastflaske -NY på dispensation

4. Dansk 33cl dåse

5. Dansk 500ml plastflaske

6. Dansk 1,5l plastflaske

resten over en kam skidt... Dog er det som om at jo længere øst og syd på man kommer jo værre bliver de. Der har dog været enkelte hjembragte der kunne accepteres på ok smag og flot emballage.


Nu tripper famillien for at komme afsted på dagens ture hvorom vil skrive lidt senere.


Goodnigth denmark - what ever you drink

David

4 kommentarer:

  1. Hej Mathilde og Signe... Vil i nok bede jeres far om at sende nogle billeder af jer to i Amerika.. Vi gider ikke se store biler og motercykler ( det er kun far.. kan han ikke få lidt flere fakta om dem siger han : ) ) Ja.. ja vi venter. Håber at i har det godt.
    Kærlig hilsen Rose og Clara

    SvarSlet
  2. Hej Rose og Clara..
    Selvfølgelig skal i nok få billeder af os - der kommer billeder af os i politi uniformer nu.. Og fakta om vores bil til jeres far i næste indlæg.

    Kærlig hilsen
    mathilde og signe

    SvarSlet
  3. Kære udsendte medarbejder - jeg er meget enig i ranglisten af colaerne - jeg kan dog ikke udtale mig mig om de amerikanske, men har dog fuld tillid til smagsdommeren.

    Jeg husker det ikke så nøje, men kom den svenske glas ikke ind på en pæn 3. plads efter den tyske dåse over den danske dåse, af ren og skær flaske-æstetiske årsager - eller var testgrundlaget for spinkelt ???

    MVH
    T (Part of team sevennine)

    SvarSlet
  4. Hej T !

    Jo du har ret mht den svenske - jeg skrev vist også at enkelte udelanske havde fundet vej til en acceptabel plads af flere årsager :-) Vi må have posted en officiel liste.. Web master (maria) arbejder på at kunne lægge en liste ude i den ene side af bloggen's forside. Tror hun pt tænker over det - ZZZZZZZZ mvh D

    SvarSlet