søndag den 24. juni 2007

Sidste dag i seattle





Så skal vi endelig forlade seattle.. sidste morgenmad på hotellet og afsted ud uden for civilasition. Suk. Eller tja det var jo egenligt det vi kom for. Men vi beslutter at tage en turist rundtur i seattle inden vi forlader byen. Vi har fundet "The Ducks". Det er ombyggede WW2 landgangs køretøjer som general Patton indførte i den Amerikanske hær i 1943 til angrebet på italien. De var så lige modificeret med sol tag og så videre. Men det var en oplevelse at køre rundt og se byen i en bil som derefter kørte ud i vandet og sejlede rundt på Lake Union og viste os seattle fra vand siden.. Det var rigtig flot. Sjov by. Bygget på 7 'hills' med en kæmpe sø i midten. Så bla. Meg Ryan og Tom Hanks husbåd ting fra filmen Sleeples in Seattle. Der bor nu en alm famillie og det er et populært koncept i det område. Hele søbreden er fyldt med de der floating homes. Vi så også en del af fiske flåden fra Discovery programmet Deadliest Catch (den hvor de fanger krabber).

Nå afsted ud af byen.. Mod ødemarken. Lige forbi Walmart og fylde bilen først :-) Vi skal sydpå da vi om 3 dage skal være på den der ranch. På vejen har vi fundet en vulkan Mount saint Helen. Der vil vi til. Da vi nærmer os bliver landskabet bare smukkere og smukkere. Vi stopper og udforsker en lille flodseng her er for smukt. Vi er nu i BigFoot land fortæller turist attraktionerne os :-). Statuer og bigfoot giftshops :-) Floder og skov så langt øjet rækker. Her ku vi godt slå os ned beslutter vi os. Efter et par besøg på diverse restrooms hvortil Maria og ungerne har spørgsmål om hvorfor de er mærkelige må jeg forklare om kloarkering (eller mangel på samme) og septictanke.. Her skal vi så ikke bo har tøserne nu vedtaget. :-) Men smukt er her.. Vi havner i vores søgen efter et sted at sove ved Silver Lake.. Godt stykke oppe i bjergene.. Damn. Det er idyllisk det her. Desværre er der totalt overfyldt og vi havner nede ved Highway I-5 på et standard film motel.. Mt. Saint Helens Motel. 50 km derfra, men hvad fanden de skal jo finde på noget at hedde.. Mad, lidt hygge og så i seng og crashe.. vi har også været længe oppe idag og falder først omkuld kl 21 og sover øjeblikkeligt.

David (bílleder kommer den vil ikke lige nu)

3 kommentarer:

  1. Hej med jer
    Ja vi kan jo desværre ikke prale med så store oplevelser - største højdepunkt var vel her søndag hvor Helena var til Ørslev-cup (de vandt sgu turneringen). Mads Mikkelsen var med som tilskuer for at se Helena så det var da rimeligt stort ( eller også var der noget med at hans søn spillede på et eller andet tilfældigt københavner hold ) - fotos af MM kan på opfordring sendes til webmasteren, så det kan lægges ud på bloggen ;-) hehe

    Hilsen T

    SvarSlet
  2. kære alle sammen.

    Glemte forresten at fortælle, at jeg fik tilbudt mit job tilbage i torsdags. Jeg har dog valgt at fastholde det nye job. Har haft det første forældremøde, og har jo haft farvelmøde. Tilbuddet kom for sent. Det var en meget mærkelig oplevelse. En psykisk rutchebanetur. Men nu er det trods alt mit eget valg.Nu kan den sidste uge kun gå for langsomt.
    Vi skal alle 4 til Tyrkiet fra den 18. juli og frem til den 1. august. Glæder mig meget.
    Det er iøvrigt nogle flotte billeder af vulkanen. Ærgeligt, at jeg ikke er mere stærk udi det engelske. Men hvem ved. Måske skal jeg benytte lejligheden til et ordbogskursus.
    Godt at høre, at I stadig har det godt. Ungerne mente også, at I bare kunne have købt en større bil, så de også kunne have været med.
    hvordan er prislejet iøvrigt? Er det til at betale?
    stort kram til alle D

    SvarSlet
  3. Hej unger, -

    Man bliver jo helt forpustet af alle de indtryk.
    Mount Saint Helen er der flere af, jeg mener også der er et i Sinai. Men det I nævner, var det det der var i udbrud i begyndelsen af 80’erne?

    Selvom jeg altid har været kritisk m.h.t. colaer i alle dens afskygninger er jeg nu pludselig begyndt at se på Coca Cola med andre øjne. (I min ungdom var de jo bandlyst fordi de ikke betalte skat – multinationalt selskab. Men med alderen bliver man jo mere ”large”, - og tørstig ikke mindst). Så jeg er enig i at flaske Coca Cola er en pragtfuld drik når man er rigtig tørstig. Men jeg har et spørgsmål af opklarende karakter til din 4. plads: Dansk 33cl dåse.
    Jeg går ud fra du mener den der er tappet i Fredericia, men er det den med det runde hul i dåsen eller det lidt mere ovale? Og hvad er i øvrigt forskellen? Jae, det havde I nok ikke regnet med, men vi er gået ”i marken” for at lave research!

    M.h.t. Hot Dog. Forget it!! Eller forsøg bare én gang mere for at blive bekræftet. Men nøjes med at købe én til deling i første omgang! Det andet er spild af US$.
    (Apropos US$: TMG = 1.71.)
    Gå i stedet efter en T-bone steak eller hvis der er Cesar Salad på menukortet så Buy!!

    Og sidst men ikke mindst en særlig hilsen til Signe og Mathilde fra Athena. Ja hun var med til Sct. Hans bål i Ålsgårde og der var intet fyrværkeri så hun nød det. Og der var masser af børn og voksne der ville ae og klappe hende.

    Åh jo, en ting mere. Fredag skal jeg opereres på Idrætsklinikken i Fr.Sund. Minisken. Athene får derfor en velfortjent ferie i Haslev Valley. Lørdag tager vi derned, fejrer Bents føsser og bader i Lake Flora Pool !!!

    Bedstefar

    SvarSlet