torsdag den 21. juni 2007

Home of the REAL coca cola



Til alle coke fans'ne derhjemme..


Jeg (David) har påtaget den opgave at teste og beskrive den dejlige drik :-) til sammenligning med vores egne derhjemme (man skal nok være coke-nørd for at følge denne linje her).


På flyet fik jeg et par stykker til lige at justere ganen men jeg var i tvivl om deres 'ægthed' altså om de nu var rigtige amerikanske... Så dem skriver jeg ikke om..


Klokken 01.30 lokal seattle tid, gik jeg ud til hotellets cola automat * lige uden for vores værelse hvor der selvfølgelig også er en is automat. For en god ordens skyld kommer jeg selvfølgelig ikke dette vand baserede substitut i da det vil fortynde min længe ventede læskedrik (* med ungernes quaters de havde fået af farmor, ups undskyld jeg skal nok betale dem tilbage men jeg følte dette var vigtigtere end hvis penge der var hvis :-).


1 $ i automaten og forventningen steg mens maskinen rumlede.. Klask. Ud kom en dåse cola. -IS KOLD. Wauw. Den helt rigtige røde farve ikke fesen rød som de danske dåser. Straks bemærkede jeg at den hedder en coca cola classic.. Det er dok fordi der er mange varianter (hærværk) herovre. Nå ind og smage på den.. Mmmm dejligt fizz i den ved åbning.. Og mere brus i den end i dem på flyet.. Men sødere i smagen end jeg havde forventet.. Næsten pepsi sød.. hmmmmm den får lige lov til at stå lidt. Men det gør den kun lidt fladere.. Der er ikke helt så meget brus i som de danske eller tyske dåser.. Og den når på ingen måde den dansk 25 cl. glas flaske.. Nar den skal placeres bliver det sammen med den danske dåse under den tyske.. Det er ikke helt rigtigt det her.. Nå jeg må prøve nogen flere i forskellige emballager. Målet må jo være at finde en der er bedre eller på højde med DK25cl.glasflaske cola.


Nu takker den udsendte cola rapporter af og siger - Goodnight Denmark - where ever you are...

(modificeret citat af Jack Killian til dem der kan huske ham)

David

1 kommentar:

  1. Hej Derovre - jo vi er nogen som tydeligt husker den glimrende tv-serie som kørte for år tilbage.
    Tak for den fine beskrivelse de ædle "Ambrosius -dråber", ventetiden på denne rapport har næsten været uudholdelig.
    Resultatet er lidt skuffende - men må skyldes amerikanernes generelt dårlig smag.
    Jeg ved at det at prøve en pepsi er helligbrøde, men måske skulle den udsendte medarbejder prøve det alligevel bare for at se om der skulle være noget om påstanden, at pepsi smager bedre end coca cola i USA - tanken er næsten ulidelig
    Hvis forsøget prøves udført kan jeg anbefale en fedttæt pose eller lignende hvis indholdet af flasken/dåsen skulle komme hastigt retur.

    Vi venter med længsel på fortsættelsen "Tour de Coke"

    Your's sincerely

    T (part of team syvnine)

    ps. cool bil

    SvarSlet