tirsdag den 31. juli 2007

At sige farvel med stil

Lige nu er der hektisk pakkestemning. Det er tirsdag aften kl 9 og der er dælme mange ting der skal pakkes... Vi har købt en ny kuffert, men må nok ha David afsted efter 1 mere :o)

Stemningen er lidt blandet... men mest euforisk over at vi har haft en fantastisk tur og nu endelig skal hjem til Amalievej igen... Vi savner jer alle meget, men allermest savner vi vores egne senge, dyner og puder.

I dag har vi brugt dagen på at sige farvel til Vegas med stil.... Vegas-Style... David startede i nat med at vinde 1200$ i casinoet. Og i dag (tirsdag) skulle vi så giftes igen... Af selveste Elvis... Selvfølgelig :o)












Startede dagen med bagels med creamcheese og champagne.

Kl. 13.00 blev vi hentet på hotellet af den flotteste hvide limousine. Ungerne var helt kulret over at de skulle med ud at køre i den... I skulle ha oplevet dem, de var så søde. Vi kørte til Graceland wedding chapel, det sødeste lille bryllupskapel. Efter lidt ventetid kom vi ind og fik en hurtig briefing og derefter sang Elvis love me tender mens han førte "bruden" op til alteret. Mathilde og Signe var selvfølgelig brudepiger. Efter en tale om ægteskab og kærlighed afgav vi det særlige Elvis-forny jeres ægteskabsløfter-løfte. Seancen sluttede med sang og dans, kunne det være anden sang end Viva Las Vegas ? :o) Det var helt vildt sjovt og en rigtig dejlig oplevelse. Vi har det hele på DVD så i kan se det hvis i vil :o) Der blev også taget en million billeder af deres fotograf, de ligger på nettet så vi kan se dem når vi kommer hjem.
Vi kommer sgu til at savne det her skøre land, men damn hvor vi også glæder os til at komme hjem til "normale" tilstande... Er dog lidt i tvivl om vi, specielt ungerne, overhovedet kan tale dansk mere :o)
Godnat og sov godt.... Vi ses snart :o)
Maria, David, Mathilde, Signe og baby.

1 kommentar:

  1. Hey I 2 fantastiske skribenter... tillykke med brylluppet og velkommen hjem til Danmark igen
    ;o)
    /Lisbeth

    SvarSlet