mandag den 2. juli 2007

Er himlen stadig blå ???


Selvfølgelig får vi da stadig cola.. Og serveringen kan jeg ikke klage over.. Her ligger jeg i sengen og får serveret en dejlig, perlende iskold dåse cola.
Nu har vi haft mulighed for at prøve et par forskellige 'draft'-colaer. Først vil jeg lige bemærke at jeg er skuffet over ikke at have fundet nogen ordenligt store serveringer. Det største so far er noget der ligner 1 liter cup på macdonald. Til gængæld er der gratis refill. Uanset hvad størrelse menu man har købt.. Se det er et koncept der holder. Men det er der så også en down side til.. De fortynder colaen så meget at det 'hardly' smager af cola. Det er noget værre jams for at sige det mildt. Og får man en cola på en restaurent så fylder de så meget is i at medmindre du kan drikke den inden glasset rammer bordet så er det fortyndet så meget at man bliver i tvivl om man har fået mineral vand eller cola.. Suk. Det eneste der holder er faktisk de få dåser / flasker vi selv har med og lystigt drikker på vores motel eller diverse picknicks. Der er et eller andet der gør at en iskold cola smager bedre når man står i den bagende sol på et bjerg og nyder den friske luft og den fantastiske udsigt... :-)
Goodmorning Denmark - Whatever you drink
David

2 kommentarer:

  1. Kære udsendte
    Hvis det mere er reglen end undtagelsen at draften fortyndes, vil jeg gerne opfordre til at denne del af undersøgelsen stoppes så man kan koncentrere sig om de fastemballegerede udgaver

    MVH
    T

    SvarSlet
  2. I skriver bare skide godt og levende. Og gør jeres oplevelser levende og spændende.
    Her er alt vel. Fødselsdag i Haslev med god mad. Knæet er ved at heles og på søndag går turen til Karpathos, - mindre ø i Grækenland. Athena bliver passet (læs: forkælet) det bedste sted i verden!
    Fortsat god tur.
    Niels

    SvarSlet