torsdag den 26. juli 2007

Colatesteren kommer frem fra skjul

Vegas ..... Ah... Men det vil mit alter ego skrive om i et andet indlæg.. Her skal det handle om noget seriøst.

Ser i colatesteren har gemt sig i skam. Dette land er gennemsyret af en ondskab og grufuldhed der har fået yours truely til at miste modet fuldstændig. Ingen bryder sig om den ædle kunst - at nyde en coke. Eneste der betyder noget er at der er meget af noget der minder om eller har navnet og det er billigt. Det gælder for den sags skyld alt herovre - stort og billigt... Kvalitet - nej tak KVANTITET. Hurra hurra ja du får gratis opfyldning - fra en kande der har stået på en disk i halve timer fyldt med is der jo er smeltet. Det er jo horribelt gang på gang at bede om cola og få noget der smager af ...... tja vand havde været dejligt i varmen men det er det ikke engang. Suk. Selv om man beder om 'ingen is' har de for travlt med alt muligt andet til at huske det. Det er i øvrigt også gældende på alle andre områder - der er 3-4 ekspedienter ved alle service/salgs steder (altså ved hver kasse) men de plabrer og ringer og læser blade og alt muligt andet men de prøver at virke som om de virkelig yder en god service. At lytte kan de heller ikke. Og hvad værre er jeg at begynder at syntes bedre og bedre om de colaer jeg tidligere har disset hvad sker der med mig?

Så i dette forbanede land der ellers havde opfundet den så ædle drik var deres Tester nær gået til grunde af hjerte sorg - Passende citat af Azeem Ibn Eskin Al Bakir modificere til lejligheded - "IS THERE NO COKE IN THIS CURSEN'T COUNTRY"? ........ hvis det da ikke var for et lille 'encounter' vi havde forleden dag. Vi tusser rundt ok kigger på sjove ligegyldige souvenier butikker da vi støder ind i et COLA skilt... DAMN Det er et coke merchandise store..


Se se det er jo ikke dårligt.. Og ved nærmere eftersyn lysnes horisonten for bagerst i butikken ---->












Halleluja. En COCA-COLA bar. Der serveres kun cola (og et par enkelte andre mærker produceret af the coca cola company) og her er et par tøser der respekterer drikken og ved hvad det handler om. De har forstået at servere hver kunde som de ønsker. Og den får i alle varianter, på flasker og dåser, store og små, draft og slush, cola i kaffe og i kande ??? øh ok et enkelt lille fuckup fair nok.. Så gar havde de 'sample them all' tilbud ... Halleluja - praise the lord.

Need i say we rang the bell several times...

Og det ser ud som om der er håb endnu... Hvem havde forestillet sig at det skulle komme fra vegas.

Yours Truely - Signing out.

1 kommentar:

  1. Hejsa alle.. Håber at stadig har det godt... ja så er det ved at være at vi venter spændt herhjemme på jer.. Vi regner da altså med at i kommer ??? Ellers alt vel her. Vejret svinger fra den ene dag til den anden. Vi var en tur på Fejø og overnattede på den lokale kro.. Sjovt at være der efter så mange år...Kærligste hilsner fra os alle fra Mor

    SvarSlet