tirsdag den 3. juli 2007

Eugene til Florence - White Water Rafting

Afsted igen.. Det virker snart næsten som om at det eneste vi laver er at pakke vores ting sammen og tage afsked med steder.. :-)

Vi skal white water rafte.. Mand hvor vi glæder os. Annoncen lovede vi blev meget våde. Vi møder vores guide Aron på aftalte sted. Er kørt lidt 'baglæns' op i bjergene igen til midt på McKenzie floden. Hele det stykke af floden vi skal sejle ned af er hans families land på den ene side så han kender området godt og kan fortælle en masse.


Rafting er vådt. Så vådt at man ikke an have kamera med. Øv for det er ellers en fed tur. Og bjergvandet er iskoldt så skrigene er ægte.


Vi kommer i en båd sammen med 5 andre mennesker. De er smaddersøde og vi falder hurtigt i snak. Der er en dame i 50'erne med. Hun falder for signe. De snakker lystigt sammen og signe har lånt både hendes hat og regnfrakke efter et øjeblik. Folk er vildt hurtigt meget familiære. Turen går som en rutchebane. Vi flyder stille afsted i nogen minutter og bager i solen for derefter at fare igennem brusende whitewater-'rapids' skrigende af fryd og af det kolde vand. Kigger på havørne svævende over os på udkig efter ørreder og et par af tøserne springer i vandet fra nogen store klipper på vejen. Damn jeg skal ikke nyde noget her. Vandet kommer oppe fra toppen af en stor vulkan. Fra under en stor stette af 'lava bed' så det er på ingen måde blevet varmet af sol og vind men er samme temp. som inde i bjerget. Vi stopper og spiser Aron's medbragte mad på en lille træ platform ud over vandet. Og så går det ellers videre.. Mand det er ikke sidste gang jeg gør det her.

Vi slutter med lidt hyggesnak og blir anbefalet et lille 'fish-hatchery' lige lidt herfra. Der kører vi hen og kigger på ørred opdræt. Og fodrer fisk. Pludselig er der nogen KÆMPE fisk nede ved bunden. Stør. De er for vilde. Op til 1.5-2 meter lange og op til 150 kg. Damn. Det kribler i fiskehandlerens fingre.. Nå nej er jo ikke fiskehandler mere. Jeg er jo substistensløs dagdrivende arbejdsløs. SMILER.

David


Ingen kommentarer:

Send en kommentar