onsdag den 25. juli 2007

LA til San Diego


Se der var nu meget mere i L A bla Hollywood med de fine gader og Rodeo Drive (Amerika's champs elyse'e og Kurfyrstendamm), Sunset Boulevard - i ved der hvor Richard Gere samler Julia Roberts op i Pretty Woman og Ole Henriksens Spa som Maria jo lige måtte prøve. Jo LA er stor og der er vist alt. Og Universal Studios er et kapitel for sig. (vandlandet i Universal Studios var fantastisk - vi havde bare ikke noget badetøj med. "og hva så??" siger Signe. Begge unger har lige været en tur igennem med alt tøjet på. Men hva f...... der er jo så varmt at vi tørrer igen hurtigt.)

På walk of fame (der med de kentes hænder og fod aftryk og stjernerne med navne osv..) mødte vi selveste Elvis. Og han garanterede vi ville være heldige i Las Vegas - det ku han mærke... Maria har i øvrigt nøjagtigt samme størrelse hænder som Marylin Monroe.. Og jeg har som Johnny Depp :-) Det var en oplevelse.


Men vi skal jo videre..
Vores Nüvi navigater har virket upåklageligt indtil nu så den stolede vi også på da vi skulle ud af LA. Vi havde bare lige glemt en lille detalie. Vi havde bedt den om at køre os uden om trafik propper og det er jo i sig selv godt nok bortset fra at LA er i computeres øjne en stor trafik prop og det gir lidt kuk i edbperiforien. Vi opdaged det desværre først anden gang den førte os gennem Anaheim. Rundt og rundt i LA trak den os for at undgå trafik. Se man tænker ah man kan da finde ud af at køre ud af en by - bare ligeud.... meeeeeeeen LA er stor. Med tusind veje alle vejne såe.. vi fik lige 3 timer længere til San Diego end oprindeligt meningen. På et tidspunkt var vi blevet sultne og kørte af motorvejen på 124th street af en af de sydlige bydele i LA. Ahhh et lille center (ala næstved storcenter - lille og hyggeligt ikk) med en KFC og Mac D. Vi skulle lige strække ben og have lidt tobak og lidt hurtig foder... Da vi havde sat os uden for gik det pludselig op for os at vi selv var de eneste hvide mennesker vi havde set i lang tid. ... Og vi var vist ikke helt velkommen her... Og ungerne måtte lige formanes om ikke at pege og 'kaste' håndtegn uanset hvor sjove biler og mennesker og pimps var.. Ups lynhurtigt spiste vi færdige, tilfældigvis lige ved siden af en sikkerheds vagt og så røg vi ellers videre..
San Diego. Ligeså varm og mere lummer-klam end LA. Gråt og kedeligt og varmt heletiden(og beskidt). Men aldrig regn så man lige ku få renset luften. Bare lummer kedeligt. Vi har lige et par ting vi skal her og så er vi videre siger vi uden ord til hinanden med et par få blikke. Vi skal i SEAWORLD og i San Diego Zoo. Hvorfor rejse om på den anden side af jorden for at gå i Zoologisk have spørger man jo sig selv - Jo fordi den her er en af de 3 eneste på den vestlige halvkugle der har Panda'er og vores mindste rejsekammerat er jo som bekendt Panda'o'man. Hun har noget nær 75 panda bamser (med navne der alle er forskellige af ordet Panda - Pandi - Pando osv.) og flere bøger og tegne mapper med de sorthvide bamser.
Der smelter vores hjerter at se de bjørnedyr i virkeligheden på trods af vi har fulgt lige dem her på web cam i snart et halvt år. De er sgu seje og bevaringsværdige. Vi propper lidt penge i 'STØT PANDA' glasset og køber et par panda ting i souvenier butikken og så har vores samvittighed det godt igen.. Det var virkeligt noget der rørte Signe og hun plager resten af dagen om at få en Panda. Altså en rigtig en. Bare en lille til at have der hjemme. Alt fornuft om at det er vanvittige bjørne med kløer osv preller af på hende... Suk. Er der nogen der ved hvor man kan købe en Panda ??
Det er i øvrigt en fantastisk Zoo. Rigtig flot og langt de fleste af dyrene ser ud til at have det rigtig sjovt og godt. Særligt isbjørnene som Maria falder for. Suk.
Min kone vil ha en isbjørn når nu vi skal have en panda....
Endnu en dag hvor far falder omkuld meget meget meget træt.

Seaworld. Navnet siger det hele - souvenier butikker, legepladser, rutchebaner, 4D biografer med helikopter flyveture, slik og is (og signes 'Turros'), koncerter og restaurenter og det hele. NÅ JA og en masse store fisk. Der er i parken 3-4 store stadions. Ligesom Parken i kbh lige skåret over på midten og så er grønsværen bare vand med fisk. Delfiner, Spækhuggere og hvad de nu ellers har af hvaler og andre fisk (ja ja så pattedyr da). Shows og det hele..
Det er nu aften og vi burde finde et sted at sove... Meeeen vi smiler til hinanden og siger til ungerne at vi har en lang køretur foran os... Vi kan lige akkurat nå Vegas omkring midat hvis alt går vel.. Så ankommer vi selvfølgelig 2 dage for tidligt meeeeen mon ikke vi klarer det. Vi trænger i hvertfald til at komme ud af San Diego.
Afsted over stok og sten. Det første rigtige stykke motorvej vi har set til nu. "Åh det går pænt stærkt hva...?" - tjo det drager vist lidt fra vegas. ...
David

Ingen kommentarer:

Send en kommentar