fredag den 6. juli 2007

By Request !! (efter ønske)

1. Marias mave..

Sådan ser Maria så ud i profil nu... Den er ikke kæmpe endnu men vokset udover barmen allerede.. Skal nok sende flere senere hvis der blir mere at se.. :-)

2. Banana split.

Vi har lige været ude og spise og lavet en forfærdelig masse ballade på restaurenten fordi vi ville have dessert bagefter. Det skulle man have bestilt sammen med maden. Surt mest for dem for sp skal de lave en HELT NY regning. Blah. Nå Jeg bestiller en KÆMPE banana split efter ønske fra Farmor ....... To minutter senere kommer servetricen "sorry.. were out of banana. Do u want it without the banana?? " - DOH så er det sgu da ikke en banana split...HELL NO . Vi prøver igen imorgen Farmor... :-)

3. The BIGGEST coke.

Måtte lige pit stoppe på dagens tur. Det blev Burger King. Fik det sædvanlige med det hele som det plejer at være... Til det kom til min 'Large Coke'. Damn 1,2 liter...... Hmm det er jo kun lige til at fugte læberne med så heldigvis var der gratis refill........

David

3 kommentarer:

  1. Hej Unger. BananaSplit uden banan er som en jordemoder uden jord!

    Check din mail Niels

    SvarSlet
  2. Hej alle!

    En lille hilsen fra Sverige hvor det har regnet og regnet og regnet og regnet og...... MEN så var der tid til at læse det jeg ikke har nået at læse i jeres blog og til sidst endelig nå at smide en lille hilsen.

    David: Er det måske sådan at jeg skal sende nogle svenske cola over til dig? Som jeg kan forstå så når den svenske cola ganske højt op på top 10 listen??!! ;-) (Der er ikke kun billige biler i Sverige, de laver også deeeeeeeejlig cola) :-D

    Maria: Dejligt at se at du har det godt og at se din mave. Den er lidt større en sidst jeg så dig.

    Nå, nu skal jeg smide mig i sofaen og passe på den dejlige tømmermand jeg producerede frem i går.

    Hyg jer.
    /Camilla and her family

    SvarSlet
  3. Hej alle
    jamen så er der endelig blevet tid til at finde til tasterne efter afslutning af skoleår og afsked med arbejdsplads. Den sidste skoledag blev faktisk hyggelig, og der faldt en hel del pæne ord af, både på kort og mundligt. Det varmede. Pæne buketter, lysestager, en kurv med en ko med eget hus, champagne, glas, lys og servietter og slik glædede de mig med. Jeg sørgede for at komme derfra med maner. (en flaske champagne, samt nogle shots. Det var sjovt.)
    Her efter en uges arbejde på Vilde vulkaner. Er der endelig blevet tid til at få kikket på jeres spot.Festivallen forløb efter omstændighederne godt. Den første dag havde de lovet regn, (men de holdt heldigvis ikke, hvad de lovede), så her foregik det hele som det plejede, men om torsdagen. (DET var overhovedet ikke sjovt) regnen stod ned i tove hele dagen og ved 21.30 tiden blev vi nød til at evakurere ungerne fra teltene og ind i hallerne- (både iselinge og vuc)det forløb fint, men der var mange unger der græd og græd- tror at de både var trætte og våde. Der blev lavet varm cacao og civilforsvaret kom med madresser, og tæpper. Så har vi også prøvet det.- Det fungerede sku`.
    Hold op, hvor har I dog oplevet en masse. Maria du har helt ret i, at billederne tiltaler mig. Ærgeligt, at det ikke var os der rendte med de mange millioner i sidste uge.
    ;-( Et ægtepar fra Næstved fik del i puljen- "kun" 11 mill)
    Det var godt, at I fik smidt det der solcreme ud, det lyder godt nok farligt.
    Det tyder på, at det er rigtigt, at alting bare er større og farligere i Amerika. Godt I ikke fik nærkontakt med gribbe, ørne eller slanger!!!!
    Det bliver slemt at må nøjes med Østersøen ved Marielyst, efter at have nydt billedet af Stillehavet, men selvfølgelig bliver det jo slet ikke aktuelt, vi må nøjes med røjsere i haven, som stadig ligger under vand. - dog ikke helt så slemt som i Helsinør, som efter sigende skulle have fået så meget vand, at kloarkdækslerne skød op. (Her er der nok en mere pålidelig kilde der kan uddybe pressens historie)
    Med hensyn til jeres klatrehistorie. Det ser fantastisk ud. For at sætte lidt i perspektiv,. så så vi Helena klatre op af klatretårnet ved Iselinge. Ikke helt så skulpturelt som jeres klipper, men instruktøren sagde, at hun havde talent for det.(Måske Signe og hende virkelig er i familie!?) og gav hende vm-båndet for at nå først op på det sværeste sted.
    (Vi var mindst lige så stolte , som David lød).Vi skal til Lita og Jørn i dag, så jeg bliver nød til at skrive videre senere. Hej så længe Stort knus til jer alle D

    SvarSlet