onsdag den 25. juli 2007

Disneyland

Dagen ungerne (og os) havde ventet allermest på. Disneyland. Vi bor på en fint hotel 'lige' over Dland. Det vil sige lige på den anden side af gaden. Da vi begiver os afsted (i bil for vi er jo i USA) viser det sig at lige på den anden side af gaden er ret langt. Vi kører ca 1 mile til parkerings området. DET ER STORT. 5 parkeringshuse i 8 etager hver. Større end dem i KBH lufthavn. DAMN. Nå men vi får disset bilen og hopper på de små tog fra parkerings pladsen ind til Dland parken. Dvs man skal lige igennem Disney World byen først (souvenier/tshirt shops en'mas). Indgangen ligger klods op ad indgangen til en anden park - California Adventure Park og vores biletter gælder til begge så vi tænker vi lige kan se den anden park hen ad eftermiddagen efter vi har set disneyland - go'dav mand økse skaft. Det er enorme størrelser den her park. Wow for en plastik verden. Men det gennemført det hele. Fedtmule tager imod os lige indenfor i parken og står klar til billeder og autografer til alle ungerne.
Det store disney slot vi har set i tv er fantastisk i virkeligheden. Vi er lamslåede det er for vildt og stort det her. Der enorme køer til de fleste forystelser. Bakken og tivolis samlede køer er kun halvdelen af køen til den nye Nemo ubåds tur. Men her er nu masser af andet at opleve. Og signe spiser ikke andet end Churros - en stang udgave af de'spansk rør' man får til havnefester og markeds tivolier osv - pladret ind i sukker og kanel.
Kort efter begynder Paraden. Alle D-eventyrene kort sat op på nogen flotte vogne med dansere foran og musik fra højtalere. Jesper Fårekylling(som ungerne dårligt kender - suk), Løvernes konge, alle prinsesserne og alt hvad vi ellers kan forestille os. Virkelig gennemført.

Signe tabte i øvrigt en tand forleden som blev indkasseret af tandfeen og byttet til DOLLAR-GREENS... Og omsat til Churros (turrus siger hun mindst en gang i hver sætning.)

Vi jagter rundt for at møde alle vores helte - Her er vi på Ariel (Den lille Havfrue - til de "moderne-kultur" hæmmede) og hun var sør'me kær.. Men fædre måtte sgu ikke og Maria slæbte mig væk derfra da det blev pinligt efter ca 35 billeder af Ariel (tættere og tættere på).
Aftenen Sluttede med et kæmpe kæmpe fyrværkeri show jeg aldrig har set mage før. De skød af fra flere ender af parken og det hele endte over slottet hvor vi sad og kiggede på fra en restaurent inden ungerne gik ud som små søde lys. Snork sovende måtte super-far så bære dem hele vejen igennem disneyland, igennem 200 butikker (gudskelov de sov) med souveniers, til toge igennem parkeringshuse til vi endelig fandt vores Etage. Og sov straks vi var hjemme.
Vi blev nød til at tage en dag mere dagen efter for vi syntes kun vi havde oplevet det halve .... Og nu forstår vi pludselig hvorfor der kun snakkes om 3 eller 5 dages billetter og alle gloede mærkeligt da vi bad om en dages biletter :-) . 2 dage i Disneyland er absolut er bestemt ikke for meget. Og behøver jeg sige at vi aldrig fik set California ADV park. Eller Knotts berry farm. Eller Spongebob Parken eller nogen af de mange andre ting der er lige i den del af LA. Los Angeles er i øvrigt er sindsyg by. ENORM KÆMPE MOTHERF..... STOR.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar