mandag den 16. juli 2007

God ferie til naboen

Hej Naboooooooo!

Ha en super ferie og nyd det nu rigtig meget. Vi håber i får en super tur med masser af sol.

Vi har været i Disneyland i dag, En fantastisk oplevelse for os alle... og jeg er sikker på at der kommer en beskrivelse og nogle billeder en af de nærmeste dage, lige nu er klokken mange og vi er alle dødtrætte.

Kh
Maria og resten af familien

4 kommentarer:

  1. kære nabooooooo

    endelig oprinder dagen, hvor vi drager til Side. Jeg har tænkt mig, at jeg skal gå i Marias fodspor, og tjække welness her. Glæder jeg mig lige!? Dejligt, at I alle er kommet hjem igen fra Disney. Ib fortalte, en frygtelig historie, om at der bliver kidnappet børn til bortadoption her. Håber det er en skrøne. Vi ser, om vi kan finde en netcafe dernede, så kan vi fortsat følge med.
    Eneste dansker i touren -Michael Rasmussen - er stadig i gult.
    Fortsat god tur. Diana

    SvarSlet
  2. hej der over i dag tar turen til tyrkiet så vi har fået ib til at fodre jeres fisk de har det godt og jeg har skiftet vandet 4 gange imens i har været i usa jeg håber stadig i har det godt og hvis i ikke har det godt har i ikke holdt aftalen når men vi ses snart
    Linze

    SvarSlet
  3. Hej Alle.. det lyder bare så spændene alt det i oplever.. Vi har heldigvis sommer med masser af sol nu.. får ryddet op og muget ud alle vegne..og tænk så skete det.. vi var i en brugs og pigerne havde købt guffer og damen sagde: nå i skal nok hygge jer med jeres mormor og morfar.. eller er det farmor og farfar??? pigerne skreg ef grin.. ja og jeg tænkte det må da være fordi Mikael ikke har barberet sig nogen tid!!! jeg er totalt stolt når det er Mathilde og Signe der siger mormor.. men jeg må nok venne mig til dette : )kærligst fra os alle.. fra mormor

    SvarSlet
  4. Hej alle i USA.
    Lone og jeg er cyklet fra Thurø til Svendborg hvor vi er på nettet på et turistbureau.Solen skinner og nu skal vi finde noget frokost. Bliver altid lidt bekymret når der ikke lige er nyt fra jer.Håber i stadig nyder jeres USA oplevelser. Vi glæder os til at høre om hele turen, og til at se jer alle igen.
    Knus og kram fra Lone og Niklas

    SvarSlet